Přeskočit na obsah

Barracuda PhishLine získává prestižní ocenění od společnosti Gartner

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi nejúspěšnější dodavatele řešení z oblasti informační bezpečnosti. Ve své nabídce má širokou paletu osvědčených produktů pro jednotlivé typy uživatelů s cílem nabídnout jim co nejvyšší stupeň ochrany proti různým typům on-line hrozeb.

V posledních letech došlo k masivnímu nárůstu různých typů podvodných zpráv a útoků typu phishing a spear phishing. Na obranu uživatelů před útoky typu real-time spear phishing, cyber fraud defense a domain fraud proto slouží bezpečnostní řešení Barracuda Sentinel.

Ani nejlepší automatizovaná ochrana proti phishingovým útokům však není dostatečná. Firmy a organizace proto potřebují pokročilé nastroje pro odpovídající školení svých zaměstnanců, včetně funkcí pro simulaci a vyhodnocení. Ty jim poskytuje platforma Barracuda PhishLine, která představuje komplexní řešení výše uvedených potřeb. Uživatelé se díky tomu mohu sami stát další velmi účinnou linií obrany proti phishingu, která je založena na lidské inteligenci.

Vysoká efektivnost platformy Barracuda PhishLine byla oceněna koncem července tohoto roku v rámci prestižního hodnocení analytické společnosti Gartner, kde získala ocenění „Visionary, 2019 Gartner Magic Quadrant for Security Awareness Computer-Based Training“.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz