Přeskočit na obsah

Barracuda Total Email Protection vítězí v hodnocení SC Magazine

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. Zaměřuje se především na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti. 

Vysoká kvalita, snadná použitelnost a příznivá cena bezpečnostních řešení Barracuda Networks byly již mnohokrát oceněny v rámci různých nezávislých testů IT produktů.

Mezi nejlépe hodnocené patří komplexní řešení pro ochranu elektronické pošty s názvem Barracuda Total Email Protection, ve kterém jsou zahrnuty produkty Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel a Barracuda PhishLine.

Také v letošním roce získalo řešení Barracuda Total Email Protection od SC Magazine. prestižní ocenění „Best Buy“ v kategorii bezpečnostních produktů pro elektronickou poštu. Bylo mu uděleno maximální možné ohodnocení pěti hvězdiček ve všech šesti sledovaných kritériích. SC Magazine ve své recenzi výslovně uvádí, že toto řešení nemá žádné slabiny nebo nedostatky.

Barracuda Essentials zabezpečuje data a elektronickou poštu v prostředí Microsoft Office 365. Jedná se o sadu cloudových služeb zahrnující produkt Barracuda Cloud Archiving Service spolu se službami Barracuda Email Security Service a Barracuda Cloud Backup. Barracuda Sentinel chrání uživatele před stále častějšími útoky typu real-time spear phishing, cyber fraud defense a domain fraud. Ani nejlepší automatizovaná ochrana proti phishingovým útokům však není dostatečná. Jsou proto třeba pokročilé nastroje pro odpovídající školení uživatelů, včetně funkcí pro simulaci a vyhodnocení, které poskytuje platforma Barracuda PhishLine.

V této souvislosti je vhodné připomenout i loňské hodnocení od analytické společnosti Forrester Research, která hodnotila korporátní řešení pro bezpečnost elektronické pošty. V rámci hodnocení „The Forrester Wave™: Enterprise Email Security Q2 2019“ byla společnost Barracuda Networks identifikována jako leader na trhu a její produkty získaly nejvyšší skóre v hodnocených kritériích.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz