Přeskočit na obsah

Barracuda CloudGen Firewall vítězí v hodnocení uživatelů

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na inovativní cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti.

K nejúspěšnějším produktům patří Barracuda CloudGen Firewall a Barraduda NextGen Firewall, které počátkem roku získaly další prestižní ocenění, tentokrát od analytické společnosti Gartner. V rámci nezávislého hodnocení byla toto řešení zvolena jako „2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Network Firewalls“. Sami uživatelé tak v několika desítkách hodnocení udělil celkový průměrný rating 4.7 z maximálně 5 možných.

Velkou popularitu zaznamenává především Barracuda CloudGen Firewall, který nabízí velmi sofistikované řešení pro informační bezpečnost. Do něj mimo jiné spadá filtrování webu a e-mailu, ochrana před neoprávněným přístupem, správa aplikací na úrovni sedmé vrstvy a řízení přístupu k síti. Mezi další funkce patří inteligentní řízení zátěže linek a záložních spojení podle aplikací a stavu sítě i vysoce efektivní nástroje na dálkovou analýzu provozu a dění na síti.

Mezi další významné přednosti Barracuda CloudGen Firewall patří snadná a rychlá implementace, kterou doplňuje vylepšený SD-WAN management pro komfortní správu systému. Administrátorům jsou k dispozici pokročilé nástroje pro správnou konfiguraci Barracuda CloudGen Firewall, kde je řada procesů automatizována. Uživatelé tak mají výrazně usnadněn přechod na novou moderní cloudovou SD-WAN platformu.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz