Přeskočit na obsah

Barracuda Forensics a Incident Response chrání vaši elektronickou poštu

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi nejúspěšnější dodavatele řešení z oblasti informační bezpečnosti. Ve své nabídce má širokou paletu osvědčených produktů pro jednotlivé typy uživatelů s cílem nabídnout jim co nejvyšší stupeň ochrany proti různým typům on-line hrozeb.

Trvalé bezpečnostní riziko představuje elektronická pošta, jejímž prostřednictvím jsou šířeny viry a další škodlivé kódy. K tomu se přidávají různé typy podvodných zpráv a phishingových útoků. Pro ochranu elektronické pošty proto firma nabízí komplexní řešení Barracuda Total Email Protection, ve kterém jsou zahrnuty produkty Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel a Barracuda PhishLine.

Barracuda Total Email Protection nyní nově nabízí pokročilé funkce nazvané Forensics a Incident Response, které umožňují rychle a pružně reagovat na rozpoznané bezpečnostní hrozby.

Ani sebelepší ochrana nemůže být stoprocentní, takže pokud se útočníkovi přeci jen podaří obejít ochranu elektronické pošty, je nutné neprodleně přijmout účinná protiopatření. Díky Forensics a Incident Response mohou administrátoři snadnou identifikovat všechny postižené uživatele, odstranit danou zprávu z jejich příchozí pošty a zaslat jim příslušné oznámení o celé záležitosti. Současně jsou shromážděny údaje nezbytné k tomu, aby bylo možné stejnému útoku v budoucnosti zabránit.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz