Přeskočit na obsah

AVM představuje nový FRITZ!Repeater 3000

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Nejprodávanějšími produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě.

Mezi nejdůležitější funkce produktů AVM patří možnost snadno vytvořit lokální bezdrátovou síť v rámci domácnosti nebo menší firmy. Do produktů AVM FRITZ!Box jsou proto implementovány nejmodernější technologie pro vysokorychlostní bezdrátový Internet. Pro zvýšení pokrytí lokální sítě slouží zařízení AVM FRITZ!WLAN Repeater.

U příležitosti akce Mobile World Congress 2019 prezentovala společnost AVM nové typy repeaterů, které reflektují aktuální pokrok v síťových technologiích. Nejvýkonnější nový model určený pro high-end Mesh WiFi sítě je zařízení AVM FRITZ!Repeater 3000.

AVM FRITZ!Repeater 3000 má v sobě zabudovány tři rádiové jednotky, které pracují současně v pásmech 2.4 GHz a 5 GHz. Maximální propustnost činí 400 Mbit/s na 2.4 GHz (2 x 2), 866 Mbit/s na 5 GHz (2 x 2) a 1.733 Mbit/s na 5 GHz (4 x 4). Díky tomu je možné zajistit dedikované vysokorychlostní připojení k routeru (např. AVM FRITZ!Box) a současně poskytovat rychlou konektivitu pro koncová zařízení. Alternativně lze využít i dva zabudované gigabit LAN porty.

U produktů primárně určených pro domácnosti a menší firmy nejsou důležité pouze funkční vlastnosti, ale velkou roli hraje rovněž jejich snadná použitelnost. Ke značné oblibě zařízení AVM proto přispívá skutečnost, že je u nich kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé pohodlně využívat všechny dostupné možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz