Přeskočit na obsah

Lepší ochrana webu s Barracuda Advanced Bot Protection

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. Zaměřuje se především na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti. 

K nejžádanějším produktům patří Barracuda Web Application Firewall (WAF), který pracuje jako firewall pro sedmou vrstvu. Chrání tak webové servery před mnoha různými typy hrozeb, jako jsou například DDoS útoky, zero-day threats, SQL injection, XML & JSON threats, cross site injection nebo session tampering. Je dostupný rovněž jako cloudové řešení Barracuda WAF-as-a-Service, které zapadá do moderního konceptu označovaného jako Infrastructure as a service (IaaS).

Úroveň ochrany, kterou poskytuje Barracuda WAF, byla nově rozšířena o funkce Advanced Bot Protection. Jak už název napovídá, jedná se o novou vrstvu ochrany proti různým nežádoucím botům, která využívá prvky umělé inteligence. Webové aplikace jsou tak mnohem lépe chráněny proti mnoha typům automatizovaných útoků, jako je například Distributed Denial of Service (DDoS).

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz