Přeskočit na obsah

Získejte dokonalý přehled o síti s Barracuda Firewall Insights

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. Zaměřuje se především na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti. 

Mezi nejžádanější bezpečnostní produkty patří Barracuda CloudGen Firewall, který je možné nasadit jakožto hardware appliance nebo virtual appliance, případně v cloudové verzi pro platformy Microsoft Azure, Amazon Web Services a Google Cloud.

Barracuda CloudGen Firewall uživatelům nabízí velmi sofistikované řešení pro informační bezpečnost, do něhož mimo jiné spadá filtrování webu a e-mailu, ochrana před neoprávněným přístupem, správa aplikací na úrovni sedmé vrstvy a řízení přístupu k síti. Mezi další funkce patří inteligentní řízení zátěže linek a záložních spojení podle aplikací a stavu sítě.

Vysokou kvalitu Barracuda CloudGen Firewall dokládají nezávislé srovnávací testy NSS Labs „2018 Next Generation Firewall Group Test“, kde produkt získal od NSS Labs rating „Recommended“.

V červnu tohoto roku společnost Barracuda Networks uživatelům zpřístupnila nové funkční rozšíření s názvem Barracuda Firewall Insights. Je určeno především pro rozsáhlé sítě WAN, ve kterých mohou být stovky nebo až tisíce firewallů. Firewall Insights shromažďuje data ze všech implementovaných firewallů a poskytuje pokročilou platformu pro monitoring a bezpečnostní analýzu provozu na síti.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz