Přeskočit na obsah

Barracuda představuje Cloud Security Guardian pro Microsoft Azure

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti. 

V bohaté nabídce produktů nechybí ani pokročilá bezpečnostní řešení určená pro cloudovou platformu Microsoft Azure. Jejich špičkovou kvalitu potvrzuje mimo jiné skutečnost, že firma jako první získala certifikaci Microsoft Azure Certified Security Solution Provider a jakožto nezávislý softwarový dodavatel má rovněž status Microsoft Partner – Gold Application Development. Barracuda navíc zvítězila v hodnocení „2016 Microsoft Azure Certified ISV Solution Partner of the Year“ a stala se tak nejlepším nezávislým softwarovým dodavatelem pro Microsoft Azure.

Pro uživatele Microsoft Azure nyní společnost Barracuda Networks nabízí nový bezpečnostní nástroj s názvem Cloud Security Guardian. Jedná se o řešení typu Software-as-a-Service, keré je primárně určeno pro cloudové implementace firewallu CloudGen Firewall, CloudGen WAF a Microsoft Azure Firewall.

Barracuda Cloud Security Guardian má za úkol zajišťovat nepřetržité dodržování bezpečnostních pravidel a předpisů a zároveň automatizuje nápravu bezpečnostních incidentů. Nabízí přehledné a intuitivní zobrazení veškerých informací včetně podpory Microsoft Security Graph API. Pomáhá tak účinně eliminovat různá porušení bezpečnostní politiky, která zvyšují zranitelnost systému vůči bezpečnostním hrozbám.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz