Přeskočit na obsah

Využijte naplno CATV připojení s AVM FRITZ!Box 6660 Cable

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Nejprodávanějšími produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě.

Žhavou novinkou v nabídce společnosti AVM je FRITZ!Box 6660 Cable, který představuje nejpokročilejší koncové zařízení pro připojení k Internetu prostřednictvím sítí kabelové televize. Díky využití technologie 2 x 2 OFDM (Orthogonal Frequence Division Multiplexing) channel bonding v rámci standardu  DOCSIS 3.1 je možné po CATV nabízet uživatelům připojení s rychlostí až 6 Gbit/s pro downstream a 2 Gbit/s pro upstream. Do budoucna se navíc počítá s dalším navýšením rychlosti až na 10 Gbit/s.

Největší pokrok však představuje implementace nejnovějšího standardu pro bezdrátovou lokální síť WLAN 2 x 2 Wi-Fi 6 (Wireless AX) s rychlostí až 3 Gbit/s: 2.4 GHz 600 Mbit/s (QAM1024) a 5 GHz 2400 Mbit/s (HE160). Zařízení je navíc vybaveno jedním vysokorychlostním 2.5 gigabit LAN portem (standard IEEE 802.3bz, NBASE-T) a čtyřmi obvyklými gigabit LAN porty.

Všechny produkty AVM FRITZ!Box nabízí rovněž bohaté funkce pro vysoce kvalitní telefonii (IP, analog, ISDN) s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

AVM FRITZ!Box 6660 Cable bude do prodeje uveden v druhé polovině tohoto roku.

Velmi oceňovanou předností všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Tyto vlastnosti jsou založeny na přehledném a komfortním uživatelském rozhraní, které poskytuje operační systém FRITZ!OS. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem bez problémů využívat všechny dostupné funkční možnosti zařízení AVM.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz