Přeskočit na obsah

Nové Mesh WiFi repeatery AVM zvýší dosah vaší sítě

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Jednou z hlavních funkcí produktů AVM je možnost snadno vytvořit lokální síť v rámci domácnosti nebo menší firmy.

Pokud je potřeba zvýšit pokrytí lokální sítě, je vhodným řešením některé ze zařízení řady AVM FRITZ!WLAN Repeater. Během letošního léta firma uvedla do prodeje dva nové modely, které se vyznačují velmi snadnou instalací, kompaktními rozměry, nízkou spotřebou energie a vysokou spolehlivostí.

Výkonnější AVM FRITZ!Repeater 1200 pracuje jako Mesh WiFi Repeater pro pásmo 2.4 GHz a 5 GHz s maximální přenosovou rychlostí až 1,266 Mbit/s (2 x 2 Wireless AC + N). Navíc je vybaven i Gigabit LAN portem pro Ethernet připojení po kabelu.

Pro méně náročné použití slouží cenově velmi příznivý AVM FRITZ!Repeater 600. Jedná se o Mesh WiFi Repeater pracující v  pásmu 2.4 GHz s maximální přenosovou rychlostí 600 Mbit/s (4 x 4 Wireless N).

Hlavní předností všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Tyto vlastnosti jsou založeny na přehledném a komfortním uživatelském rozhraní, které poskytuje operační systém FRITZ!OS. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem bez problémů využívat všechny dostupné funkční možnosti zařízení AVM.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz