Přeskočit na obsah

Barracuda CloudGen Firewall získává další doporučení od NSS Labs

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti. 

Mezi špičková cloudová řešení patří Barracuda CloudGen Firewall a Barracuda CloudGen Web Application Firewall (WAF), které každé čtvrtletí nasazuje více než 200 nových zákazníků. V rámci všech nasazených instalcí to představuje ročně více než tři milióny hodin Pay-As-You-Go na Amazon Web Services a Microsoft Azure.

Vysoká kvalita i cenová efektivnost tohoto řešení byla oceněna již v minulém roce v rámci testů NSS Labs, kde Barracuda CloudGen Firewall získal rating „Recommended“.

Barracuda CloudGen Firewall si vedl skvěle také v letošních nezávislých srovnávacích testech cloudových bezpečnostních řešení. NSS Labs mu tento rok opět uděluje prestižní ocenění „Recommended“, a to hned ve dvou hodnocených kategoriích: „2019 Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) Group“ a „2019 Next Generation Firewall (NGFW) Group“. 

Barracuda CloudGen Firewall uživatelům nabízí velmi sofistikované řešení pro informační bezpečnost, do něhož mimo jiné spadá filtrování webu a e-mailu, ochrana před neoprávněným přístupem, správa aplikací na úrovni sedmé vrstvy a řízení přístupu k síti. Mezi další funkce patří inteligentní řízení zátěže linek a záložních spojení podle aplikací a stavu sítě i vysoce efektivní nástroje na dálkovou analýzu provozu a dění na síti.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz