Přeskočit na obsah

AVM uvádí na trh FRITZ!Fon C6

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro vysokorychlostní přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV.

Nosnými produkty AVM jsou zařízení pro rychlý přístup k Internetu řady FRITZ!Box, která poskytují rovněž celou řadu doplňkových funkcí pro multimédia a hlasovou komunikaci. Sem spadá i řešení pro vysoce kvalitní telefonii (IP, analog, ISDN) s podporou bezdrátových přístrojů DECT.

Jako koncové zařízení slouží multifunkční bezdrátové telefonní přístroje řady AVM FRITZ!Fon. Na podzim tohoto roku firma uvedla do prodeje nový model s označením FRITZ!Fon C6, který v sobě integruje celou řadu pokročilých funkcí.

FRITZ!Fon C6 se vyznačuje moderním ergonomickým designem a plnou podporou nové verze operačního systému FRITZ!OS 7. Kombinuje v sobě DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb. Je vybaven kvalitním barevným displejem, díky ně muž je možné mnohem komfortněji pracovat s telefonním seznamem.

Kromě toho nabízí i další doplňkové funkce pro Internet a multimédia, takže ve spojení se zařízením AVM FRITZ!Box lze například sledovat obraz z interkomu u dveří nebo bezpečnostní IP kamery.  Mezi další funkce patří příjem e-mailů, prohlížení obsahu ve formátu RSS a přehrávání hudby.

FRITZ!Fon C6 je dále vybaven režimem Eco Mode, který nejen šetří energii ale především prodlužuje provozní dobu přístroje na jedno nabití baterie. Citlivý senzor jasu sám reguluje úroveň podsvícení displeje i klávesnice a pohybový senzor automaticky zapne přístroj, když jej uchopíte do ruky. Uživatelé proto jistě ocení vysokou výdrž baterie, která postačuje na až na 16 hodin hovoru nebo 12 dní v pohotovostním režimu.

Velmi oceňovanou předností všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem bez problémů využívat všechny dostupné funkční možnosti zařízení AVM.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz