Přeskočit na obsah

Barracuda Web Application Firewall získává další ocenění

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na inovativní cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti.

Mezi nejúspěšnější produkty patří Barracuda Web Application Firewall (WAF), který získal počátkem letošního roku další významné ocenění „Strong Performer“ od analytické společnosti Forrester Research. V rámci hodnocení „The Forrester Wave™: Web Application Firewalls, Q1 2020.“

Jako jednu z hlavních předností Barracuda WAF označil Forrester velkou flexibilitu z hlediska možností implementace, neboť produkt je dostupný pro nasazení jako hardwarové řešení, virtuální appliance nebo pro veřejný cloud. Nejpokročilejší z nich je cloudové řešení Barracuda WAF-as-a-Service, které zapadá do moderního konceptu označovaného jako Infrastructure as a service (IaaS).

Barracuda WAF pracuje jako firewall pro sedmou vrstvu a chrání webové servery před mnoha různými typy hrozeb, jako jsou například DDoS útoky, zero-day threats, SQL injection, XML & JSON threats, cross site injection nebo session tampering. Uživatelům tím poskytuje vysoce účinnou ochranu proti všem hlavním hrozbám pro webové aplikace, které identifikovalo nezávislé sdružení Open Web Application Security Project (OWASP).

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

www.gestocomm.cz